torsdag 10. desember 2009

Sladrekjerringa - luke 8

Vi lovet dere å fortsette å følge Willy:


Og han er SPOTTED:
Hvis noen også spotter blitzen på kameraet mitt, er jeg evig takknemlig.

-I-

Il me manquera (luke nummer 7 (?))

Liste over ting som kommer til å bli savnet. vil bare også få sagt at det er helt villt frustrerende å ordne bilder på bloggen, for de flytter seg jo ikke. derfor blir det stygt, og første å siste gang bilder kommer ut. må tross alt passe på blodtrykket...






blomsterbutikken



Ulven




sene kvelder hvor man egentlig skal lese





Katten (velg selv hvem det skal tolkes som...)



















Tårnet
Kjøkken med plass til muligens to personer - i alle fall før middag













Macaroner



Markeringstusj









Sebrascooteren
JA DEN ER PUSETE!!
Parisfic Blue - på rulleskøyter
-I-

JULEKALENDER FOR EN ELLER ANNEN DAG! (5.?)

Lynkurs i fransk:
Her har dere noen viktige ord og uttrykk vi har lært i året som har vært:
Chepa! = jeg vet ikke
Foette-moi! = Jeg vil gjerne ha pisket krem i den, vær så snill.
S'il vous plaît = Vær så snill.
S'il te plaît = Bare hyggelig.
On parle pas francais!!! = Jeg snakker ikke fransk - må sies fort og innlært når man bare er én person og skal skynde seg forbi masemennesker ved hallene.
Salope = Wow, så fin du var!!!
Tu rigole ou qoui? = Tuller du?? I følge L ment til å brukes i eksamenssammenheng. Uttrykker uenighet.

Ellers har man alltids googleoversetteren.

-I-

onsdag 9. desember 2009

Home Sweet Home<3

Det har ikke gått mer enn 2 dager siden jeg forlot en av Europas desidert kuleste hovedstader, og selv om det var deilig å komme hjem til frisk luft, springvann og et litt mer møblert hjem om jeg kan kalle det det, skal jeg innrømme at jeg savner Paris sinnsykt, den byen har en helt egen form for frihet. Missforstå meg rett når jeg sier borte bra, men hjemme best, for denne franske byen er og blir noe for seg selv. Kanskje mest av alt på grunn av et supert opphold tilbrakt med amazing personer! (jada, vi må ha litt engelsk i dette innlegget også).

Men selv om hele Team Chapeau har skiftet beite og ikke har oppdatert bloggen like hyppig, er ikke dette slutten på gullkornfraparis.blogspot.com! Tvert imot. For min del lukter fortsatt en del av klærne mine (selv om de ble vasket før avreise) parisisk, musikk som "party in the usa", "Tik Tok" og masse La Roux spilles fortsatt ( dfe to førstnevnte i smug vell og merke), og bilder fra det 3 og en halv måneder lange oppholdet blir organisert til den store gullmedalje. Creds til meg! haha

Dessuten kjære bloggfans der ute, har vi en julekalender vi har vært meget sløve med å fullføre. (-Shame on us). Dette betyr at det kommer mange julekalenderluker på en gang! Har desverre ikke fått koblet til nettet på min egen pc enda og får dersog ikke lagt ut noen megakule painttegninger fra eksamenslesingen på Starbucks, men det er bare å vente i spenning så kommer de tså fort jeg er på nett... Skal se om jeg ikke finner noe annet småsnacks i lukene i mellomtiden!

Anyways; Paris, tu me manques! (Ble det riktig I?( Jeg er og kommer alltid til å være en fan av GooogleOversetter, som det så fint heter på norsk! :)))

Peace Out & Stay Put!

- C -

5.Desember

Tjohoo! I dagens luke ligger det en Meningsmåling! Denne meningsmålingen er å finne i margen til høyre på bloggen, rett under fakta om Team Chapeau. Dersom du føler at du ikke får utrykt deg så godt i denne meningsmålingen er du hjertelig velkommen til å kommentere det du måtte ha på hjertet i dette innlegget! :)
Ciao!
-C-
P(is)S: Kjære I. I og med at jeg er bortreist på julaften betyr dette at jeg legger all min tillitt i dine hender når det kommer til et nyttårs design på bloggen. Tenkte dette burde komme sånn rundt etter 2. juledag? Hva tenker du? Forresten, vet du hvordan man får sånne egendesignede headere? Hadde vært liiiitt aaaawsom i grunn... :)

4. Desember!

I luke nummer 4 i vår totaly like you know like aaaaamaaazing (amerikansk sørstatsaksent igjen I, haha) julekalender luke finner vi et jeg kjeder meg tips!
I Paris var det ikke tid til kjede seg så mye, men M og jeg fant alltids litt tid til å krype opp i sofaen å se en brand new episode av Gossip Girl, Desperate Housewives eller Grey's Anatomy! Så rigg deg til rette foran en PC skjerm, med internetttilgang vell å merke, bring the cocoa og en skål med homemade popcorn, og check out www.surfthechannel.com!

Enjoy! - C -