lørdag 5. desember 2009

Julekalende¨r (forsinket for 3. desmember.)

SPotted:
- Willy the Cucomber at Virgin Megastore. Need we say more? He is found, anyway,
- En random franskmann med KRYSTALLKULE på hodet, som kallte E charmante. nIce.
- masse studenter som ER FERDIG MED EKSAMEN!!!
- C og I som satt småfulle og spiste piccolinis. har ingen kommentar til dette. Det får være som det er .
- I som kom på noe mer tidligere, men som nå har mistet tråden, så SORRY FOLKS, THAT'S IT!
God jul!
-C & I-

party every day!!!

FOLKENS!!! Da var eksamen over!!!
Og nå har noen av oss fire dager igjen i denne vakre kunstens hovedstad, så da er det bare å steke piccolinier (minipizzaer - petit ;) ), vaske klær, pakke klær og PAry every day!!!!
Som dere kanskje har merket har det vært andre ting på agendaen enn å oppdatere julekalenderen, siden undertegnede ble litt for opptatt med en stakarsspill på internett (les: oppatatt med å nøøøørde!!!) i går kveld. Men det kommer nok, skal dere se.
Mobbeofferet ønsker forresten å pressissere at det egentlig blir litt trist (skjønt fryktelig deilig) å ligge ALENE i dobbeltsengen i natt. Hvis hun noen gang kommer seg så langt. For akkurat nå ser det ut til at det eneste som kan bidra til forflyttning er en kortslutning av batteriet, så det blir umulig å sitte igjen her. Men, man har da sovet på sofaen før!!
Ellers har den siste halvtime blitt tilbragt i regnet. Ikke litt regn, men såpass mye regn at det snur paraplyer og ødelegger (krøller) hår. Lækkert.
Hadde egentlig planer om å skrive noe mer, blant annet noe om at jeg er lei av å si seff bjeff, tror jeg, men jeg kommer ikke lenger på hva det var.
Så da sier jeg bare takk for maten til C, og bææ ut til dere andre.
SMækkk.
-I-

fredag 4. desember 2009

Julestemning!!! Eller noe annet...

"For en stemning! Jeg ser for meg oss på Hawaii med tropeskjørt!"
-QUOTE C -

Siden det tross alt er jul og noen av oss (IKKE UNDERTEGNEDE, SOM ER FEEEERDIG!!!) har eksamen i morgen, har tempelridderne funnet fram diner city pcspill, litt aggresjon og gamle slagere. Her jaller det i veggene, både fra spottify og andre ikke like vakre røster. Beklager det. Det må innrømmes at det ikke skader å ta litt hevn etter naboenes fest da vi skulle ha eksamen, selv om det tross alt fortsatt er VI som skal ha eksamen. Må nok revurdere kraften i den hevnen etterhvert. Men det er det ikke tid til nå, for nå må "dance with the boogey, get down!!". Her er det funky. I ordets begge betydninger.
Så over og ut for denne gang. Er vel tilbake i løpet av den neste timen med ny luke i kalenderen. SPenningen er til å ta og føle på.
Forresten - feel free to comment! Så føler ikke bloggerne seg så alene om å gjøre det (ja, Astrid, tusen takk!!!).

Så da sier jeg bare: Seff, bjeff og ned syndrom. Bææ ut.
-I-

torsdag 3. desember 2009

3. Desember

Kjære bloggfans der ute..


Jeg beklager så mye over at dere må vente litt til med å finne ut hvor agurken Willy har tatt veien. Dette kommer av at jeg desverre kom til å åpne luke nummer 4 i julekalenderen i dag, isteden for luke nummer 3. Håper dere ikke kaster klementiner på meg av den grunn. Leggger hvertfall ut det jeg fant bak luke nummer 4. Lager god julestemning på bloggen det her, eller hva? Peace Ut


-C-


Eksamensforberedelser,tjohoo..

Tegning laget av C og T, bloggeren av loppekassa


Hvem sier at eksamensforberedelser ikke kan være gøy :)
-C-

Finn Agurken Willy!

Hvor er, hvor er, hvor er willy? Hvor er, hvor er, hvor er will? Hvor er, hvor er, hvor er willy? Hvor er willy nå?

Det vil du kun finne ut av dersom nettopp du følger med i TeamChapeau's julekalender i morgen!!
Så følg med!!! There's definitely more to come ;)

- I&C -

Jeg digger å ha et mobbeoffer i sengen!

Noen der ute som føler seg truffet?
Jeg føler nemlig meg sterkt presset ut av sengen. Stadig vekk blir jeg kastet ut på sofaen. Tårene presser på, men jeg må være sterk. Det er bare noen dager igjen nå. Miley Cyrus er den eneste som holder meg på beina. Stemmen hennes holder hodet mitt hevet. Som vanlig føler jeg meg satt i en bås. Båsen for utrydningstruede arter. Igjen, noen som føler seg truffet?.....


......TO BAD!!! hahahaha For jeg digger å ha et utrydningstruet mobbeoffer i sengen og håper alle andre som har det digger det like mye som meg!

Quote:
I: Jeg føler meg så utrolig tilbakestående
C (beroligende): Neida du er bare nøytral..

-C-

onsdag 2. desember 2009

2.Desember

Det er tid for at bloggens første luke i julekalenderen skal åpnes og vi er stolte av å kunne gi dere lesere og fan der ute helgens partysang! Vi skal hvertfall bli spottet på de hotteste utestedene shakene og dirtydansende til denne sangen. oH yeah.. You know we will ;)
Hope you like IT...

-I & C-


Sladrekjerringa

Spottet:
C på vei ut fra voksingsalongen. Planer for helgen?
I med stor pose med clementiner. Endelig er det jul!
Gammel dame med ekstremt tynne ben. Forløpig holder de henne i hvertfall oppe.

xoxo Sladrekjerringa

JULEKALENDER!!!

1.Desember betyr for mange julekalender, men ikke for oss, derfor kommer vår spennende julekalender først i morgen, 2.desember! Nå kan dere glede dere, vi lover fullt fyrverkeri og masse bobbler frem mot jul! -I & C-

It's definitely not a Nashville Party!

Ladies and Gentlemen!

For å spare Facebookserveren og alle våre kjære facebookvenner fra full okkupasjon av homepagen deres, har husmødrene i temple bestemt seg for å entre bloggverden. Vi skal dermed ikke lenger bare late som vi er en del av den eksotiske verdenen, men som ekte medlemmer av NHF, også ta en del i den.
Etter tre måneder i den fantastiske byen Paris, føles det som om vi har fått en ekstrem makeover fra selveste Jan Thomas. Vi har fått en stor greie for menn med hatt (snakker type hattefetisj), vi nærmest digger HannahMontana/Miley Cyrus (spesielt hennes hits: "party in the usa" og "Hoedown Thorwdown") og vi drikker vin så og si når som helst, hvor som helst. Vil ikke si at jeg ser noe negativt i det ettersom humøret til de fleste stiger mistenksomt etter et par glass, GO LA PERLE!
So far denne kvelden har vi hørt "party in the USA" ca fem ganger det siste kvarteret, så derfor føltes dette som en riktig ting å gjøre. Så da sier vi bare: ENJOY!

"A horse is a horse, of course of course..."
- QUOTE I & C -